Werken bij CZ

Werken zoals het past bij jou

Carrière maken op jouw manier

Bij CZ kun je carrière maken op een manier die bij je past, met ruimte om te ontdekken en de kans om te groeien. Persoonlijk, horizontaal of verticaal. De keuze is aan jou. Er is ruimte om te kiezen waar jouw werk het beste tot zijn recht komt, of dat nu deels thuis is, of op kantoor.

Een inclusief CZ

Iedereen is welkom

Bij CZ werk je aan zorg die verder gaat. Dat doe je samen met bijna 2.500 collega’s, met verschillende achtergronden, talenten, ideeën en ervaringen. Een inclusieve werkomgeving en het omarmen van diversiteit vinden we intrinsiek belangrijk omdat het bijdraagt aan een gelijkwaardige behandeling en gelijke kansen voor al onze medewerkers en verzekerden. We zijn er nog niet volledig, maar we werken iedere dag aan het worden van een nog inclusiever CZ. Want hoe diverser en inclusiever, hoe meer we van betekenis kunnen zijn voor onze verzekerden en voor de zorg van Nederland. Denk, praat en beslis jij mee? Je bent van harte welkom!

Hoe zorgen we hiervoor

Onze ambitie is om divers en inclusief te zijn in onze volledige samenwerkingsketen. We focussen ons daarbij  uiteraard op onze rol als werkgever voor onze bijna 2.500 collega's, maar willen ook focussen op onze rol als verzekeraar. Inclusiviteit staat hierin voorop, jezelf kunnen zijn, gezien en gewaardeerd worden. Als dat de basis is kan diversiteit nog meer gestimuleerd én gevierd worden. 

Je carrière staat nooit stil

Aan de slag in een dynamisch werkveld

De zorg verandert voortdurend, medische inzichten wijzigen, net als de overheidsmaatregelen. Dat houdt je werk interessant en uitdagend. Toch kan er een moment komen waarop je verder wilt kijken dan je huidige functie. Bij ons krijg je de kans om door te groeien naar een andere rol of een andere functie. Wij geven je de ruimte om te doen wat het best bij jou past.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij CZ?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Ringbaan West 236
5038 KE Tilburg
Nederland

Contact en website

+31 13 594 9949

Werken-bij-site