Werken bij a.s.r.

Er valt steeds meer te kiezen in ons leven. En er lijkt ook steeds meer van die keuzes af te hangen. Kies je voor jezelf of voor het klimaat? Of kan het ook allebei? Bij a.s.r. denken we van wel. Wij geloven dat jouw keuze op de langere termijn een positieve impact kan hebben.

Daarom helpt a.s.r. mensen graag, met diensten en producten die niet alleen goed zijn voor nu, maar ook op de lange termijn. En die altijd ontwikkeld zijn met toekomstige generaties in gedachten. a.s.r. is een verzekeraar die door duurzame keuzes aan te bieden het verschil wil maken. Nu, later en altijd.

Jij doet het bij a.s.r.

Wil jij een bijdrage leveren aan de duurzame impact van a.s.r.? Het werk dat jij doet heeft een positieve invloed op de samenleving van morgen. Samen stropen wij onze mouwen op voor een eerlijkere en duurzamere toekomst. Met grote en kleine keuzes creëer je toegevoegde waarde voor jezelf én voor mens, milieu en toekomstige generaties. 

Wij zetten jou centraal

We reiken je alle handvatten aan voor optimaal werkgeluk. Zo krijg je nu veel invloed over hoe jij je baan vormgeeft, een hybride werkomgeving waar ideeën en initiatieven worden aangemoedigd, en een breed scala aan opleidingen en trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb je later een rugzak aan ervaring en kennis waardoor je alles uit je loopbaan en je leven kan halen. En altijd maak je duurzame impact. Want samen stropen wij onze mouwen op voor een eerlijkere en mooie toekomst.


Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij a.s.r.?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht
Nederland

Contact en website

+31 30 257 9111

Werken-bij-site

Vacatures bij a.s.r.

Bekijk hieronder de vacatures die bij a.s.r. worden aangeboden

(Senior) Portfoliomanager Real Assets
a.s.r.

Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten voor de portefeuilles van klanten van a.s.r.? Solliciteer dan naar de functie van Portfoliomanager Real Assets bij a.s.r. real assets investment partners! 

Utrecht € 5.300 - € 10.200
26-02-2024
Klantmanager Doenpensioen
a.s.r.

We krijgen al jaren de hoogste waardering van adviseurs met onze eigentijdse, flexibele pensioenregeling en de beste klantenservice. Wil jij meehelpen om deze koppositie te houden? Jij doet het bij...

Utrecht € 3.200 - € 4.500
22-02-2024
Senior Actuaris
Top vacature
a.s.r.

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie als Actuaris voor inkomensverzekeringen waarbij je volop kan doorgroeien? Zet je ervaring in voor het coachen van junior collega’s en word Actuaris...

Utrecht € 4.900 - € 8.000
16-01-2024
Junior Modelontwikkelaar
a.s.r.

Wil jij bij een dynamisch bedrijfsonderdeel werken dat vooroploopt in geavanceerde actuariële modellen? Vind je het leuk om te programmeren en om nieuwe technieken te leren? 

Utrecht € 3.200 - € 5.100
16-01-2024
Actuarieel Model Developer
a.s.r.

Wil jij een dynamische afdeling versterken die vooroploopt in geavanceerde actuariële modellen? Vind je het leuk om te programmeren en te werken met de nieuwste technieken? 

Utrecht € 4.100 - € 5.800
15-01-2024
Schade Expert Voertuigen
a.s.r.

Ben jij een ervaren schade expert en vind je het leuk om schades aan allerlei soorten voertuigen te beoordelen? Kies voor een baan met veel klantcontact en volop vrijheid en...

Den Haag € 3.200 - € 4.500
11-01-2024
Senior Bedrijfsjurist Vermogensbeheer
a.s.r.

Wil jij jouw ervaring met derivaten en ISDA contracten inzetten bij een duurzame vermogensbeheerder? Kom impact maken als Bedrijfsjurist bij a.s.r. vermogensbeheer!

Utrecht € 5.500 - € 7.900
04-01-2024
Schadebehandelaar Verkeer
a.s.r.

Heb jij ervaring met het afhandelen van verkeersschades en wil je aan de slag bij een van de meest duurzame verzekeraars ter wereld? Kom werken bij a.s.r. als ervaren Schadebehandelaar...

Utrecht € 2.500 - € 3.600
24-12-2023
Schade Expert
a.s.r.

Ben je op zoek naar een zelfstandige positie waarin je jouw bouwkundige en schadekennis in kan zetten voor de verzekerde? Solliciteer dan nu op deze vacature van Schade Expert bij...

Den Haag € 3.200 - € 4.500
22-12-2023
Schadebehandelaar Vervoer
a.s.r.

Als Schadebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en coördineren van impactvolle schadeclaims. Persoonlijke, klantgerichte en efficiënte schaderegeling combineer je bij al jouw zaken. 

Den Haag, Leeuwarden
18-12-2023