logo itinfinance.nl

Concordia de Keizer

Lichtenauerlaan 202-220
3062 ME
Rotterdam

010-251 12 51


Actief in

Wij zijn specialist in risicobeheersing. Wij ontzorgen onze klanten met optimale oplossingen voor elk complex risicovraagstuk.

Structuur

Wij maken deel uit van een internationaal verzekeringsnetwerk en zijn als kantoor Registermakelaar in Assurantiën: wij voldoen aan het hoogste kennisniveau in verzekeringen. Wij werken met 100 mensen vanuit Rotterdam en 250 mensen in de Benelux

Profiel

Concordia de Keizer staat voor totaaladvies in risicobeheersing. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en hechten waarde aan lange termijn relaties. Het contact met onze klanten is proactief, frequent en intensief.

3 kernwaarden

Het is daarom onontbeerlijk dat je je herkent in onze kernwaarden: Persoonlijk, Professioneel en Eigentijds. Je bent een mensenmens en contactueel vaardig, zowel naar je collega’s als naar de klant. Je bent proactief en kwaliteitsbewust, bent gedreven en doet een stapje extra. Alleen het beste is goed genoeg. Je hebt de meeste kennis en beste kunde, alleen een meer dan tevreden klant is voor jou goed genoeg.

Vragen over werken bij Concordia de Keizer?
Herken jij jezelf helemaal in wat je zojuist gelezen hebt? Of zit je in het derde of vierde jaar van je studie en ben je op zoek naar een meewerkstage? Neem dan contact op met Patricia van Ginkel via patricia.van.ginkel@concordiadekeizer.nl.