Vacatures voor IT specialisten in finance
Deborah Siahaya

We geloven dat beslissingsvrijheid leidt tot grotere verantwoordelijkheid, meer ondernemerschap en betere resultaten.

Interview met Deborah Siahaya - Talent Acquisition Manager

Onze bedrijfswaarden zijn de ingewortelde principes van het bedrijf en onze mensen. Ze dienen als rode draad binnen ons bedrijf, die ons leidt bij toekomstige acties, in de besluitvorming en bij de manier waarop we met onze business partners samenwerken, binnen onze samenleving en met elkaar. Deze waarden vormen de morele pijlers waarop Zanders vanaf 1994 is gebouwd.

Met onze bedrijfswaarden en –beginselen moedigen wij vrijheid en zelfbeslissing aan. We geloven dat beslissingsvrijheid leidt tot grotere verantwoordelijkheid, meer ondernemerschap en betere resultaten.

We streven naar een energieke omgeving waarin de ambitie en de passie van mensen wordt bevorderd. Ambitie is de drive om te leren, te excelleren, jezelf te ontwikkelen, en collega’s en klanten te helpen ontwikkelen. Ons bedrijf, onze business en onze diensten vormen voor ons een passie, waarmee we creatieve, innovatieve ideeën en oplossingen bevorderen en implementeren.

Als één team werken wij binnen Zanders en met onze klanten. Het draait niet om individuele resultaten, maar om goed presterende teams. Door samen te werken kunnen we onze ambities realiseren.

Als professionele, dienstverlenende organisatie in de financiële sector nemen wij ons werk serieus. Toch is plezier een belangrijke waarde voor ons. Wij vinden dat plezier in ons werk het perfecte tegengewicht biedt voor de aard van onze dienstverlening.

Wil je dit interview verder delen?

Geplaatst op 07 april 2021
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

ITinfinance.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.