vergrootglas
Vacatures voor IT specialisten in finance
Raymond Wolther

MN is een bedrijf in beweging, dus je moet ook zelf blijven groeien

Interview met Raymond Wolther - Projectmanager Systeemontwikkeling

Voor de softwareprofessionals van Systeemontwikkeling was het afgelopen anderhalf jaar een bijzonder hectische periode. Projectmanager Raymond Wolthers: “De komst van twee nieuwe opdrachtgevers betekende dat het volledige administratieve landschap opnieuw moest worden ingericht. We moesten echt onze mouwen opstropen en er waren maanden dat je niet ‘zomaar’ even op vakantie kon.”

Ondanks de werkdruk, is Raymond bijzonder enthousiast over het traject. “Die dynamiek maakt het natuurlijk heel interessant. En als Projectmanager is het een grote uitdaging om een toekomstgericht applicatielandschap te creëren.” Interessant is ook de breedte van Raymond’s functie. “Ik ben drie jaar geleden als Technisch Projectmanager binnengekomen. Inmiddels ben ik doorgegroeid en hou ik me ook bezig met business aspecten. Mijn projecten omvatten dus zowel de technische realisatie – plannen, technisch specialisten aansturen, zorg dragen voor de juiste documentstandaarden – als de afstemming met opdrachtgevers, het beschrijven van businessprocessen en de uiteindelijke implementatie.”

Verdiepen en verbreden
Binnen Systeemontwikkeling zijn multidisciplinaire projecten de regel. “Je vindt bij ons dan ook mensen met zeer uiteenlopende specialisaties, variërend van architecten en functioneel ontwerpers tot softwareontwikkelaars en systeemtesters. Omdat de projecten zo divers zijn – we werken op basis van Oracle databases, maar er zit veel maatwerk op en het systeemlandschap is specifiek toegespitst op de complexe administratieve processen binnen MN – liggen er veel kansen om je te verdiepen en te verbreden. In de breedte worden onder andere cursussen en trainingen aangeboden waarmee je kennis van pensioenproducten opdoet. Maar je kunt je ook verdiepen binnen je vakgebied, bijvoorbeeld door nieuwe methoden en technieken aan te leren. MN is een bedrijf in beweging, dus je moet ook zelf blijven groeien.”

Ook Raymond wil zich doorlopend ontwikkelen. “Zo heb ik vorig jaar deelgenomen aan een management development traject; een mastercourse voor high potentials die eens in de anderhalf jaar wordt georganiseerd. Heel intensief en een geweldige ervaring om mee te mogen maken.”

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 27-2-2012
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

ITinfinance.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp