vergrootglas
Vacatures voor IT specialisten in finance
Jean Paul van den Bout

Een goed werkende maar vooral ook betrouwbare werkplek inrichten.

Interview met Jean Paul van den Bout - System Engineer, APG

Twaalf jaar geleden vertrok ik met mijn HBO Informatica studie op zak vanuit Zuid-Afrika naar Nederland. Na vijf jaar in de detachering, bij verschillende klanten te hebben gewerkt, ben ik bij APG terecht gekomen. Hier heb ik door enkele grote migratie projecten veel ervaring op gebied van de werkplek op mogen doen. Met al deze ervaring hoop ik ons team te versterken om zo onze klanten op hun wenken te bedienen door in te gaan op hun wensen en eisen. Om zo een goed werkende maar vooral betrouwbare werkplek beschikbaar te stellen.

System Engineer
De afdeling Windows Client Management is een dynamisch team dat zich verantwoordelijk voelt voor een goed werkende werkplek. Of je nu thuis, onderweg tussen de verschillende locaties of op kantoor aan het werk bent. Als System Engineer en aanspreekpunt mag ik me in dit team bezig houden met werkzaamheden zoals het ontwikkelen en onderhouden van een veilige en betrouwbare werkplek en het beschikbaar stellen van ge-scripte applicaties via de verschillende platformen.

Dit zorgt er weer voor dat onze klanten overal en op alle werkplekken hun applicaties beschikbaar hebben. Verder zijn we ook verantwoordelijk voor het toepassen van een uniform beleid en behoren vragen, verzoeken en incidenten die klanten dagelijks hebben, tot mijn werkzaamheden. Dit maakt mijn baan ook zo leuk. Dit geeft me de mogelijkheid met de klant mee te denken om zo tot een oplossing te komen waar we allebei tevreden mee zijn. Geen dag is hetzelfde.

Als IT ’er van APG Infrastucture Services ben ik daarom ook trots om op deze manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan een infrastructuur en werkplek waar we voor staan!

Bekijk de mogelijkheden binnen APG.

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 25-11-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

ITinfinance.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp