vergrootglas
Vacatures voor IT specialisten in finance

Interviews met IT specialisten over ontwikkelingen in de sector en binnen organisaties

 • logo De Nederlandsche Bank
  Patrick de Neef
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  2025: datagericht toezicht realiseren

  Patrick de Neef - Chief Innovation Office Toezicht DNB

  “Met slimme tools kunnen toezichthouders de minder zichtbare trends uit data halen en het gesprek aangaan." Patrick de Neef is onlangs benoemd tot kwartiermaker van het Chief Innovation Office Toezicht. Dit coördineert de uitvoering van de digitale strategie en speelt een leidende rol bij de besluitvorming en prioritering van innovatieprojecten binnen het toezichtdomein.met de instellingen. 


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Ignace Konig
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Zilveren Kruis mobiliseert voor vernieuwing met data.

  Ignace Konig - Manager Datawarehouse & Beheer, Zilveren Kruis

  Wij helpen de organisatie vernieuwen en willen zelf ook voorop lopen met ontwikkelingen. Als manager vind ik het belangrijk dat onze professionals klaar zijn voor de nabije toekomst. Dat ze de kennis en kunde hebben om waar dan ook aan de slag te kunnen gaan en minder afhankelijk zijn van Achmea. Zo maak je mensen weerbaar, change minded en van grotere waarde voor de organisatie.


  Lees verder ]
 • logo PwC
  Frank van Kommer
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Digitalisering geen technisch, maar een menselijk vraagstuk

  Frank van Kommer - partner PwC

  Hoe kun je als publieke organisatie snel in spelen op een steeds complexere en veranderende wereld? Digitalisering speelt daarbij een belangrijke rol. Op het eerste gezicht zou je denken dat dit vooral een technisch verhaal is, in de praktijk blijkt het echter vooral een menselijk vraagstuk te zijn. Hoe overwin je weerstand, enthousiasmeer je mensen en laat ze een nieuwe werkwijze omarmen.


  Lees verder ]
 • logo Nationale-Nederlanden
  Marco Kerstens
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  In de cloud werken is echt anders

  Marco Kerstens - IT Engineer

  In een cloud omgeving, kun je met de nieuwste technieken werken en resources razendsnel opspinnen. Daardoor kan ik binnen een dag nieuwe applicaties verzinnen en weet ik dat ze werken. Nationale-Nederlanden geeft ons de rechten en het vertrouwen om in de cloud te werken en zo mooie dingen te doen.


  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Heleen Rietdijk
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Waarom Regtech onmisbaar is voor de financiële branche

  Heleen Rietdijk - Chief Compliance Manager bij Aegon

  Welke meerwaarde heeft de inzet van Regtech voor financiële bedrijven en hoe ontwikkelen Regtech en compliance de komende jaren? Heleen Rietdijk, Chief Compliance Manager bij Aegon, geeft antwoord op deze en andere vragen rondom de opkomst van Regtech.


  Lees verder ]
 • logo IIR Finance
  Emanuel van Praag
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  RegTech: hype of houvast?

  Emanuel van Praag - Advocaat financieel recht, HVG Law

  Soms heb je het gevoel dat er nieuw ding is, waar opeens iedereen over praat. Dit ding is nu RegTech. Dat veel mensen ergens over praten, maakt het nog niet meteen nuttig. Is RegTech een hype of is het een oplossing voor een reëel probleem?


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Kristian Hanson
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Weet jij wat de ‘Next Best Action’ is voor onze klant?

  Kristian Hanson - Teammanager Pega Marketing Achmea

  Kristian Hanson is een nieuw team aan het opbouwen om in te kunnen spelen op deze veranderende klantvraag. ‘Het softwarepakket Pega Marketing speelt hierin een cruciale rol. Het stelt ons in staat marketingcampagnes op een geïntegreerde manier uit te rollen over meerdere kanalen en de Next Best Action voor de klant te bepalen.’


  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Arfan Shafiq
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Vanaf dag één heeft de dynamiek binnen DNB mij verrast.

  Arfan Shafiq - Functioneel applicatiebeheerder

  Vanaf dag één heeft de dynamiek binnen DNB mij verrast. Er speelt hier zo veel dat de veranderingen zich in hoog tempo aandienen. En dan doel ik met name op nieuwe wet- en regelgeving die impact heeft op de applicaties die worden gebruikt.


  Lees verder ]
 • logo MN
  Jan Paul Lottering
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Van uitvoeren naar de regie voeren

  Jan Paul Lottering - Manager IT Infrastructuur MN

  'Hoe veranderen we van een klassiek IT landschap naar de gewenste situatie waarbij werken in de cloud en uitbesteding belangrijke elementen zijn. Voor security en netwerkbeheer betekent dat; van uitvoeren naar de regie voeren.’


  Lees verder ]
 • logo MN
  Richard Lugtigheid
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Onderzoeken en richting geven is ons motto

  Richard Lugtigheid - Lead Architect MN

  Op het hoogste niveau helpen we de organisatie keuzes te maken om richting te geven aan de verandering op proces en IT gebied. Op (agile)teamniveau zorgen we voor de vertaling naar projecten en sturen we op consistentie en samenhang over de teams heen.


  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Raoul de Mos
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Veel vrijheid om de functie in te vullen

  Raoul de Mos - Internationaal ICT-adviseur DNB

  "Wij hebben ervoor gekozen om ons te richten op innovatie. Dat is niet voor niets: DNB loopt voorop als het gaat om de samenwerking met fintechs en nieuwe technologieën.”


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Louwe Post en Walter de Graaf
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Continue focus op de stip

  Louwe Post en Walter de Graaf - Lead Product Owner Customer Journey bij ABN Amro Bank N.V. en Innovation Mortgages Transitie Manager (zelfstandig).

  In dit digitale tijdperk waarin technologische ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, vraagt de sector om prominente personen met een visie ten aanzien van de bancaire sector. Octas brengt je daarom met ‘Octas Exclusief’ graag een serie portretten die een toegevoegde waarde leveren aan de sector. In deze editie laten we je graag kennis maken met Louwe Post, Lead Product Owner Customer Journey bij ABN Amro Bank N.V. & Innovation Mortgages en Walter de graaf, Transitie Manager (zelfstandig).


  Lees verder ]
 • logo KPMG
  Olga Kulikova
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  A career switch to Cyber Security

  Olga Kulikova - Cloud Security KPMG Cyber

  It is inspiring to see how rapid information technology develops. They change social norms, they change social behaviour. We believe that working at KPMG Cyber allows us to influence this change. But, with power, comes responsibility. 


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Marijn Wegh, IT Manager Testen en Portalen, en Bert Bouwknegt, IT Manager Solution Development
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Zelf aan het roer staan

  Marijn Wegh, IT Manager Testen en Portalen, en Bert Bouwknegt, IT Manager Solution Development - Zilveren Kruis

  'Teams leggen zich zichzelf de druk op om een hoge Net Promoter Score (NPS) te scoren. Ook onze testspecialisten dragen daaraan bij. In de huidige manier van werken zijn zij vanaf de start betrokken bij een project. Dus niet achteroverleunen totdat iets is opgeleverd, maar actief meedenken, anticiperen en feedback geven op de kwaliteit van het ontwikkelproces zodat testen daarna de borging vormt.’


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Marie Braem
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Onze rol? Data vertalen naar relevante en innovatieve oplossingen

  Marie Braem - Manager Analyse & Advies Achmea Inkomensverzekeringen

  Achmea heeft de ambitie om een data driven verzekeraar te worden, waar beslissingen en procesoptimalisaties fact based zijn. Om dit binnen Inkomen mogelijk te maken is een nieuw, specialistisch team opgericht: Analyse & Advies. Vanuit onze expertise op het vlak van Data Science, klant- en marktonderzoek, strategie en innovatie vertalen wij data naar oplossingen voor complexe business vraagstukken.


  Lees verder ]
 • logo PwC
  Rob van Wesel
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De kunst is de controls te automatiseren om de gewenste beheersing te realiseren zonder bureaucratie

  Rob van Wesel - Senior Manager GRC Technology PwC

  ‘In de huidige volatiele tijd is er bij bedrijven meer behoefte dan ooit om ‘in control’ te zijn. Stakeholders vragen hier om en toezichthouders dwingen het af met nieuwe wet- en regelgeving. IFRS 15 / 16 en de nieuwe Europese privacywetgeving zijn daar enkele recente voorbeelden van. Wij helpen organisaties bij de inrichting van hun ERP systemen en GRC tools om zo de beheersing van de bedrijfsvoering zeker te stellen en de business optimaal te ondersteunen.


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Bert Boesveld
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  ‘One call does it all’

  Bert Boesveld - Architect CC Infra, Achmea

  Bert Boesveld is Architect CC Infra en vanaf het eerste begin betrokken bij het uitrollen van Genesys binnen Achmea. ‘Als Achmea zijn we volop in beweging om onze klanten een omnichannel beleving te laten ervaren. Dat betekent dat klanten zelf bepalen waar, wanneer en hoe ze contact met ons opnemen en dat ze moeiteloos kunnen switchen tussen kanalen als telefoon, mail, chat of social media.


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Vincent van Lohuizen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Professionalisme: een structurele keuze voor vernieuwing en verbetering

  Vincent van Lohuizen - Front-end developer, Achmea

  ‘Ik heb het altijd leuk gevonden om met ‘computers’ bezig te zijn. Beetje programmeren, websiteje maken of thuis een geavanceerd netwerk aanleggen. Vanuit die interesse heb ik een IT studie gedaan aan de Hogeschool Windesheim en ben via Brunel bij Centraal Beheer op de Servicedesk terecht gekomen.'


  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Quintin Doest
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  ‘Eerlijk gezegd had ik een heel ander beeld van Aegon’

  Quintin Doest - interim software architect bij Aegon

  Quintin Doest werkt sinds augustus 2016 als interim software architect bij Aegon. Hij had een ouderwets, langzaam bedrijf verwacht, maar dat viel 100% mee: ‘Ze zijn hier met innoverende projecten en de nieuwste technologieën bezig’.


  Lees verder ]
 • logo Vivat Verzekeringen
  Marcel van de Lustgraaf
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De tijd van de traditionele verzekeringsmaatschappij is voorbij

  Marcel van de Lustgraaf - Managing Director ITC, VIVAT

  Niet alleen de toekomst heeft onze aandacht, vervolgt Marcel, ook de bestaande IT-structuur zijn we aan het opschonen. Door het grote aantal overnames in het verleden zitten we met een complexe structuur. Vereenvoudiging van bedrijfsprocessen en systemen is daarbij troef.


  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Dimitri Goos
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  ‘Hier wil ik bij zijn!’

  Dimitri Goos - Chief Information Security Officer Aegon

  ‘Een belangrijke eigenschap die ik zoek in nieuwe medewerkers is het vermogen om creatief na te denken over vraagstukken en met innovatieve oplossingen te komen. We zoeken mensen die de grenzen durven op te zoeken van het spanningsveld tussen functionaliteit en veiligheid, in oplossingen die zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn zonder afbreuk te doen aan het beveiligingsniveau.'


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Peter Zwikker
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  We willen klanten beter bedienen door relevanter voor ze te zijn.

  Peter Zwikker - Marketing Intelligence Analist Achmea

  Achmea is een fusiebedrijf waar tot op heden vooral de nadruk heeft gelegen op de positionering van merken. Voor wat betreft de zakelijke markt komt daar binnenkort een ommezwaai in. Centraal Beheer en Avero zetten een nieuwe marketing organisatie op, ingedeeld langs klantgroepen. Een geweldige uitdaging die vooral de marketeers veel meer armslag zullen geven.


  Lees verder ]
 • logo Rabobank
  Robert Hap
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Een dag uit het leven van een Young IT Professional

  Robert Hap - Applicatie Beheerder Siebel, Rabobank

  De ICT-infrastructuur bij de Rabobank is een van de meest geavanceerde financiële systemen ter wereld. Om voorop te blijven lopen zijn continue veranderingen nodig. Dit maakt het werk erg spannend en uitdagend.


  Lees verder ]
 • logo a.s.r.
  Lex van de Geest
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Bij a.s.r. draait het om de mensen

  Lex van de Geest - lead architect IT a.s.r.

  Binnen de verzekeringswereld is verandering aan de orde aan de dag. Al die veranderingen hebben direct impact op de IT van onze organisatie. Goede informatievoorziening voor de ondersteuning van de bedrijfsvoering is dus van groot belang. Als Lead Architect IT opereert Lex op het snijvlak van IT en bedrijfsvoering.


  Lees verder ]
 • logo ABN AMRO Bank
  Michel van Drie
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Door technologie gedreven: Het afscheid van de traditionele bank

  Michel van Drie - Managing Director IT Solutions ABN AMRO

  Geen eindeloze ontwikkelcycli maar kleine teams die versneld met elkaar samenwerken– zo zie ik de toekomst van IT bij ABN AMRO. Een logische stap in een tijd waar technologische vernieuwingen aan de orde van de dag zijn. Voor ABN AMRO betekent dit het afscheid van de traditionele bank; productontwikkeling zonder bureaucratie.


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Simone Storm, Teammanager Solution Factory en Benno Smit
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Growth hacking

  Simone Storm, Teammanager Solution Factory en Benno Smit - Manager klantcontact online, Centraal Beheer Achmea

  ´Growth hacking’ staat ons voor ogen bij de inrichting van de teams. Scrum teams waarin de krachten op het terrein van marketing, techniek en creativiteit worden gebundeld. Samen slimmere manieren vinden om iets op te lossen met maar één doel: groeien.´


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Martijn Dood
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Even de balans opmaken

  Martijn Dood - Allround Digital Marketeer Achmea

  Eerlijk is eerlijk: Ik ben met enthousiasme maar ook met het nodige opportunisme bij Centraal Beheer aan de slag gegaan. Ik was net verhuisd naar Deventer en zocht een werkgever in de buurt.


  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Jade de Vries
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Data-analisten zijn geen nerds

  Jade de Vries - Data-analist AEGON

  Je studeerde psychologie en wordt… data-analist in de financiële wereld. Logisch? Voor Jade de Vries, trainee van de Aegon Analytical Academy, wel: ‘Goede data-analisten zijn geen nerds; ze moeten het verhaal achter hun analyses kunnen vertellen. Dat is een creatieve uitdaging!’


  Lees verder ]
 • logo a.s.r.
  Marco Arts
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De juiste balans tussen risicobeheersing en ondernemen.

  Marco Arts - Hoofd IT Risk Management a.s.r.

  ´Als (IT) Risk Manager heb je een sterke focus op de oplossing en sta je dicht bij de business. Daarin ga je duidelijk verder dan in je rol als Auditor. Vanuit je specifieke kennis van IT risico’s draag je actief bij aan het succes van de business in de realisatie van haar doelstellingen.´


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  David de Jong
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Data Scientist: the new cool kid on the block

  David de Jong - Manager Strategie & Ontwikkeling, divisie Schade & Inkomen Achmea

  ´De verzekeringmarkt staat aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. Volgens velen is het huidige business model aan het einde van haar levenscyclus. Het ontsluiten van data biedt ongekende mogelijkheden tot innovatie.´


  Lees verder ]
 • logo PwC
  Christoffel van Riet
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Materiekennis koppelen aan IT kennis

  Christoffel van Riet - Director Insurance Technology PwC

  De markt voor verzekeraars is sterk in beweging. Security, Cloud, Sourcing, Digitalisering, Realtime Data impact en veranderde risico modellen zetten het marktaandeel van traditionele aanbieders zwaar onder druk.


  Lees verder ]
 • logo APG
  Jean Paul van den Bout
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Een goed werkende maar vooral ook betrouwbare werkplek inrichten.

  Jean Paul van den Bout - System Engineer, APG

  ´Twaalf jaar geleden vertrok ik met mijn HBO Informatica studie op zak vanuit Zuid-Afrika naar Nederland. Na vijf jaar in de detachering, bij verschillende klanten te hebben gewerkt, ben ik bij APG terecht gekomen. Hier heb ik door enkele grote migratie projecten veel ervaring op gebied van de werkplek op mogen doen.´


  Lees verder ]
 • logo Inovita
  Flory Koole
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  IT oplossingen die geld opleveren.

  Flory Koole - Senior Consultant Inovita

  ´Pensioenfondsen en verzekeraars staan voor de uitdaging in een sterk veranderende markt hun dienstverlening te verbeteren en tegelijkertijd flink te snijden in de kosten. In de realisatie daarvan speelt ICT een cruciale rol. Met Lifetime hebben wij een pakket in huis dat die uitdaging uitermate goed aan kan. Als Consultant ben je verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van dit (collectieve) administratiesysteem, zodat investeringen in IT ook geld opleveren.´


  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Gieljan Everaert
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De brug slaan tussen business en IT

  Gieljan Everaert - Business Informatie-analist AEGON

  Wat ik erg leuk vind aan dit project is dat je direct invloed hebt op de werkzaamheden van een grote groep collega’s binnen Aegon. Samen met de klant of gebruiker werk je toe naar een goed eindproduct dat daarna ook meteen – en zelfs dagelijks – gebruikt wordt. Je ziet dus meteen resultaat!


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Jack Hommel
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Uitdagingen voor de verzekeringssector

  Jack Hommel - directie Achmea

  ´Verzekeringen maken het mogelijk dat je kunt doen wat je wilt, zonder al te grote belemmeringen. Gestoeld op solidariteit leveren ze een bijdrage aan een leefbare maatschappij. Vanuit die maatschappelijke relevantie geloof ik daarom ook onvoorwaardelijk in een zonnige toekomst voor de branche.´


  Lees verder ]
 • logo Verbond van Verzekeraars
  Evert van Steenbergen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Hoe beter het datawarehouse, hoe beter wij de belangen van verzekeraars kunnen behartigen.

  Evert van Steenbergen - Statisticus Verbond van Verzekeraars

  ´Binnen het Verbond fungeert het CVS als een soort centraal bureau voor de statistiek voor de 200 aangesloten verzekeringsmaatschappijen. We verzamelen de data, op jaarbasis zo'n 1.500 databestanden, en voeren daar analyses op uit. Om de data op een efficiënte wijze op te slaan en makkelijk toegankelijk te maken voor de gebruikers is een datawarehouse-omgeving op basis van SAS-technologie ingevoerd.´


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Jorge Juan Dios Canada
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Werken bij de grootste digitale verzekeraar

  Jorge Juan Dios Canada - Infrastructuur Specialist Windows

  ´Onze grootste uitdaging is de balans te vinden tussen de vernieuwing die onze interne klanten eisen en de stabiliteit die we moeten garanderen. Je kunt niet zo maar voor het nieuwste van het nieuwste gaan.´

  Lees verder ]
 • logo EY
  Robert-Jan Hagens
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De remmen gaan er af!

  Robert-Jan Hagens - Partner EY

  Er komt ruimte om partijen vanuit een andere invalshoek te ondersteunen in de realisatie van hun doelstellingen. Bijvoorbeeld met adviesdiensten. Eerder was dat niet mogelijk vanwege de strikte scheiding tussen controle en advies. Mooie kansen dus voor Advisory nu de rem op de groei er af kan!


  Lees verder ]
 • logo EY
  Fiona Park
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Onze benadering is uniek: sectorgericht, wereldwijd en integraal.

  Fiona Park - Senior Manager Financial Services Advisory

  Financiële dienstverleners hebben niet alleen te maken met ingrijpende wijzigingen in wet- en regelgeving, zij moeten zich ook buigen over zaken als vermogensbeheer, bedrijfsrisico's en mondiale groei - en dat terwijl ze ook nog eens aan strengere transparantie eisen moeten voldoen. Dat maakt dat organisaties fundamenteel anders zijn gaan denken over risicomanagement.

  Lees verder ]
 • logo Partner in Compliance
  Danny Smit
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Aandacht voor privacy graag!

  Danny Smit - Mede-oprichter van Partner in Compliance B.V.

  De vraag is dan waar de vrijheid en privacy van het individu ophoudt ten opzichte van het hogere belang om witwassen en terrorismefinanciering tegen te gaan. Dit zijn precaire vragen waar goed over nagedacht moet worden.

  Lees verder ]
 • logo Rijksoverheid
  Derek Zumpolle
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  In een samengestelde inspectie naar uniforme procesinrichtingen.

  Derek Zumpolle - sr. Adviseur Directie Bedrijfsvoering, Planning & Control

  Wij ondersteunen de directie bij het sturen en beheersen van de organisatie op het gebied van rechtmatigheid en doelmatigheid. Onze rol is een waarnemende en controlerende, niet een uitvoerende. Op tijd gepast afstand nemen, dat is belangrijk om hier te kunnen slagen.


  Lees verder ]
 • logo ABN AMRO Bank
  Irene Vettewinkel
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Vakkennis is niet het enige waarmee je het verschil maakt.

  Irene Vettewinkel - Audit director TOPS, Group Audit ABN AMRO

  Het is vooral de manier waarop je kritisch durft te zijn waarbij je aanvoelt wat er leeft en speelt in de organisatie. Met een mooi woord heet dat organisatiesensitiviteit. Het in staat zijn mensen voor je advies ter verbetering te winnen en ze enthousiast te maken om zo samen de Bank vooruit te brengen.

  Lees verder ]
 • logo Belastingdienst
  John Donners
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Inderdaad, leuker word het niet, wel makkelijker.

  John Donners - IT-Auditor

  Gegevensuitwisseling met de Belastingdienst staat of valt met de kwaliteit van de informatie die door de systemen wordt  opgeleverd. Ons team van IT-Auditors loopt in de voorhoede mee om de ontwikkelingen op dit terrein voor te blijven. Dat zorgt in dit tijdperk van innovaties voor een zeer uitdagende baan.'

  Lees verder ]
 • logo MN
  Wim van Zon
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Wij functioneren als een interne consultancyclub.

  Wim van Zon - Consultant Organisatie & Informatieadvies

  In vergelijking met externe adviseurs worden we vroegtijdig bij de ontwikkelingen betrokken en blijven we ook betrokken totdat er een oplossing is geïmplementeerd. Dat betekent ook dat je jezelf sterk in de breedte kunt ontwikkelen, want onze organisatie is niet zo groot dat je een hele ‘enge’ specialisatie nodig hebt. Je vindt bij ons dus veel generalisten; mensen die het leuk vinden om zich aan een organisatie te binden en met alle facetten van het vakgebied in aanraking te komen.


  Lees verder ]
 • logo SNS REAAL
  Jan Westenbrink RA RE
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Het is een razend interessante tijd voor auditors binnen de verzekeringsbranche.

  Jan Westenbrink RA RE - Directeur Audit Verzekeringen / IT Audit SNS Reaal

  'Processen en systemen zijn zeker binnen de financiële dienstverlening sterk met elkaar vervlochten. Dat betekent dat binnen onze organisatie Operational en IT Auditors intensief met elkaar samenwerken. Bij veel audits wordt samen opgetrokken, omdat men elkaar keihard nodig heeft voor een adequate beoordeling van de beheersing van de complexe processen en de veelheid aan projecten.

  Lees verder ]
 • logo MN
  Raymond Wolther
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  MN is een bedrijf in beweging, dus je moet ook zelf blijven groeien

  Raymond Wolther - Projectmanager Systeemontwikkeling

  Ik ben drie jaar geleden als Technisch Projectmanager binnengekomen. Inmiddels ben ik doorgegroeid en hou ik me ook bezig met business aspecten. Mijn projecten omvatten dus zowel de technische realisatie – plannen, technisch specialisten aansturen, zorg dragen voor de juiste documentstandaarden – als de afstemming met opdrachtgevers, het beschrijven van businessprocessen en de uiteindelijke implementatie

  Lees verder ]
 • logo Achmea

  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Pas de techniek aan op je idee, niet je idee op de techniek

  Paul IJpelaar - Architect Achmea IT

  ICT beveiliging? Daar doen we hier niet aan!

  Althans, daar lijkt het soms wel op bij sommige bedrijven… Beveiliging in ICT is vaak een ondergeschoven proces, zo blijkt ook maar weer uit de recente digitale inbraak bij Diginotar. Uit het interim rapport van Fox IT blijkt een aantal conclusies getrokken te zijn die niet mals zijn!


  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Jan Willem Knoppert
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Tot over de landsgrenzen volop boeiende projecten!

  Jan Willem Knoppert - Teammanager JAVA/SAS

  Bij de JAVA ontwikkeling proberen we voorop te lopen zonder de juiste balans tussen vernieuwing en proven technologie uit het oog te verliezen.We volgen de ontwikkelingen op de voet en proberen deze te vertalen naar concrete toepassingen. Zo zijn we in staat geweest hier een state of the art JAVA ontwikkelteam op te zetten.

  Lees verder ]
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

ITinfinance.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp